Amerikkalainen joulu

Moikka!

Vuosi 2018 on mennyt vauhdikkaasti, ja nyt saadaankin ihastella jouluvaloja, ja tulevaa Uutta Vuotta. Joulu täällä oli tietenkin aika erilainen, kuin perinteinen suomalainen joulu.




Joululoma täällä alkoi perjantaina 21.12, ja jatkuu tammikuun 2. päivään saakka. Lähdimme heti perjantaina koulun jälkeen ajamaan Ohion läpi aina West Virginiaan saakka. Host isäni tytär asuu siellä perheensä kanssa, joten lähdimme sinne, jotta voisimme viettää aikaisen joulun. Ajomatka kesti n. 5 tuntia, ja sitten tietenkin yövyimme heidän talossaan. Aamulla lähdimme shoppailemaan, ja tutustumaan muutenkin kaupunkiin.


Lauantai iltana avasimme joitakin lahjoja, ja sitten pelailimme lautapelejä. Seuraavana aamuna lähdimme kotiin.



Ajoimme läpi Ohion maaseudun. 


Sitten maanantaina koitti jouluaatto. Jouluaatto iltana meille saapui host äitini lapset kyläilemään. Tilasimme kiinalaista ruokaa, ja sitten avasimme lahjoja. Sain paljon sukkia, ja sitten sain hauskan korttipelin, jota pelasimme lopun aikaa.


Joulupäivän aamuksi säästimme pari pakettia, ja avasimme ne. Joulu oli hauska, ja erilainen kuin Suomessa. Mieleenpainuvinta ja erilaista olivat kiinalainen ruoka (ei siis mitään ns. "normaalia" jouluruokaa) ja takan reunalla roikkuvat joulusukat, joita host äitini neuloi ihan hurjana koko marras- ja joulukuun.

Hyvää (myöhäistä) Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

- Sanni



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Ensimmäinen kouluviikko