Kuka, missä ja milloin?

Moi!

Täällä kirjoittelee Sanni, 17-vuotias lukiolaistyttö, jonka pitkäaikainen unelma on vihdoin toteutunut!  Lähden siis lukuvuodeksi 2018-2019 Michiganiin, Yhdysvaltoihin vaihto-oppilaaksi. Järjestönä minulla toimii AFS, jonka toimintaan olen erittäin tyytyväinen.

Harrastuksiini kuului cheerleading, mutta tällä hetkellä käyn salilla. Tykkään urheilusta ja ulkoilusta, jota Michiganissa varmasti saan harrastaa. Olen positiivinen ja koen, että saan helposti kavereita, ja tutustunkin mielelläni uusiin ihmisiin. Perheeseeni Suomessa kuuluu isä, äiti, pikkuveli ja koira, Sulo.



Lähden siis Michiganiin 8.8.2018, ja lennän ensin Chicagoon, josta suuntaan jollakin kulkuvälineellä ensin orientaatioleirille ja sitten host-vanhempieni luokse. Michiganissa minua odottaa aivan mahtava isäntäperhe, jonka sain tavata onnekkaasti jo etukäteen. Koti Suomessa onkin siis aika kaukana, mutta seikkailullehan tässä ollaan lähdössä!

Tämän blogin tarkoitus onkin saattaa vanhemmat, sukulaiset, kaverit ja miksi ei ihan kenet vaan tietoiseksi vaihtovuoteni tapahtumista. Odotettavissa on siis postauksia normaalista arjesta, sekä erikoisemmista tapahtumista. Lisäilen tietysti kuvia myös Instagramiin, mutta täällä on helppo kertoa hieman pidemmästi päivän tapahtumista.


- Sanni


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan