Tanssahtelua

Heii!

Tänään tuli viikko täyteen isäntäperheeni luona. Tuntuu kuitenkin, että olisin ollut täällä pidempään, koska tunnen jo paikkoja aika hyvin, samoin tiedän talossakin jo, mikä asia kuuluu mihinkin huoneeseen yms. Olen myös joka päivä treenien lisäksi ollut joukkueen tyttöjen kanssa.

Hauskaa on ollut, ja joka päivälle on ollut jotakin tekemistä. Tylsiä hetkiä ei ole ollut. Yksi hauskoista kokemuksistani viikon sisään on ollut eilinen (16.8.2018) pidetty nuorten ja miksi ei vanhempienkin ihmisten tanssi-ilta. Tämä tapahtuma on toukokuusta syyskuuhun tai lokakuuhun pidettävä joka torstainen tapahtuma, jossa DJ soittaa musiikkia ja ihmiset tanssivat. Se ei kuitenkaan ole ns. disko, vaan Swing dance tapahtuma. Siellä ihmiset tanssivat swingiä sekä rivitansseja. Monet nuoret menevät sinne tapaamaan ystäviään, tai kuten minä, tapaamaan uusia ihmisiä.

Ystäväni Rosie vei minut sinne, ja tutustuin hänen ystäviinsä. Ihmiset olivat tosi mukavia, ja kyselivät paljon Suomesta. Rosie opetti minulle swingin perusaskelia, ja se oli tosi hauskaa! Hänen kaverinsa Nick opetti minua myös, enkä ainakaan kauhean usein murskannut kummankaan varpaita.

 Kuva asustani.

Minulla ei valitettavastia ole tapahtumasta paljonkaan kuvia, koska en vain yksinkertaisesti halunnut kaivaa puhelintani esiin, vaan tahdoin nauttia tanssimisesta.

- Sanni

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Kuka, missä ja milloin?