Kuulumisia

Moikka!

Syyskuu on vilahtanut ohi nopeammin, kuin osasin odottaa. Paljon on nähty ja tehty niin yhdessä hostperheen kuin kavereidenkin kanssa. Välillä tulee sellainen olo, että aika vain liitää, ja koko ajan haluaisi tehdä jotain, ettei menetä upeita mahdollisuuksia.



Syyskuu on täällä ollut yllättävän lämmin ja aurinkoinen. Ilmat alkavat kylmetä yleensä vasta aivan syyskuun lopussa, mutta täällä saattaa päivällä olla aina välillä +20 astetta.

Tässä kuussa puhuin myös ihan oikean ja ainoan Suomiperheeni kanssa ensimmäisen kerran sitten lähdön. En oikeastaan potenut mitään koti-ikävää puheluiden jälkeen, enemmänkin ehkä hieman haikea olo. Olin kuitenkin suunnitellut asian niin, että soitan sellaisena päivänä, kun luvassa on paljon tekemistä. Soittelinkin juuri sinä päivänä, kun meillä oli AFS orientaatio. Tekemistä siis riitti koko päivälle.


Orientaatiossa käytiin läpi lähinnä sääntöjä, sekä ajatuksia ensimmäisestä kuukaudesta Yhdysvalloissa. Oli ihana taas nähdä näitä ihmisiä, sillä meillä osuu kemiat hyvin yhteen, ja on hauska jakaa omia kokemuksia muiden vaihtareiden kanssa. Päivään sisältyi erilaisia aktiviteetteja, sekä tietysti ruokaa.




Maahockeytakin on tullut pelattua monet kerrat tässä kuussa, ja pelejä on n. 2 kertaa viikossa. Tällä hetkellä enää neljä peliä jäljellä, ja sitten kausi on ohi. En tiedä jatkuvatko treenit hieman pidemmälle, mutta peleihin ei enää päästä.

Koulu sujuu hyvin, enkä ole kohdannut mitään suuria vaikeuksia. Tietysti uudet sanat, sekä sanonnut tuottavat välillä haasteita, mutta opettajat ovat todella ymmärtäväisiä, ja saan käyttää puhelimen sanastosovellusta tai ihan sanakirjaa, jos tarvitsen apua. Mielenkiintoisin kurssini on tällä hetkellä Humanities, joka ei oikein järkevästi käänny suomen kielelle. Tällä kurssilla pohditaan mikä on ihminen, miksi me toimimme niin kuin toimimme, ja mitä on taide. Kurssi on todella kiinnostava, ja siellä joutuu avaamaan suutaan, sekä kertomaan omia ajatuksiaan. Tykkäänkin keskustella paljon tällä tunnilla, ja harvoin on sellaista oppituntia, että en sanoisi sanaakaan.



Syyskuussa olen myös käynyt Amerikkalaisen Jalkapallon peleissä, ja meidän koulun joukkue on itseasiassa menestynyt yllättävän hyvin! Pelit on aina todella hauska tilaisuus, koska siellä tapaa ystäviä, ja pääsee mahtavaan tunnelmaan mukaan!



Syyskuu on siis ollut mitä mainion kuukausi, johon on mahtunut paljon muutakin kuin vain nämä asiat. Lupaankin kertoa niistä enemmän omissa postauksissa myöhemmin!

Ihanaa syksyä kaikille!

- Sanni






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Ensimmäinen kouluviikko