Spirit week + homecoming

Moikka!

Ensimmäinen viikko lokakuuta oli täällä todella iso viikko, sillä silloin meidän koulussamme vietettiin Spirit week, eli viikko, jonka tarkoitus on saada kouluun yhteishenkeä, sekä valmistaa ja innostaa oppilaita tuleviin homecoming tanssiaisiin.



Spirit week -viikon aikana pukeudutaan erilaisten teemojen mukaan. Täällä oli myös ihana huomata, kuinka suurin osa oppilaista osallistui innokkaasti, ja värien sekamelskaa oli hauskaa katsella. Koulu on myös koristeltu, ja jokaisella luokka-asteella on oma käytävänsä, jonka koristelusta on sitten vastuussa.

Maanantai:

Päivän teemana oli tie dye eli jotakin värjättyä vaatetta yms.



Tiistai:

Teemana sports day eli jokainen sai valita pukeutuuko oman joukkueensa paitaa, vai valitseeko jonkin joukkueen, jota kannattaa. Moni valitsi esim. Detroit Red Wings joukkueen pelipaitoja yms.

Keskiviikko: 

Teemana oli Pink Out eli tarkoituksena oli saada jokainen pukemaan jotakin pinkkiä/vaaleanpunaista. Ruokala oli hauska näky, sillä kaikkialle minne silmä kantoi näkyi vain vaaleanpunainen meri ihmisiä. (Pelasin tänään myös ensimmäistä kertaa Varsity joukkueessa, eli hieman paremmassa maa hockey joukkueessa.)




Torstai: 

Teemaksi valikoitui Tropical, eli mahdollisimman kesäisesti oli tarkoitus pukeutua. Itse pukeuduin vain keltaiseen.

Perjantai: 

Päivän teema oli luokkaväri, ja koska olen seniori, eli koulun vanhin oli värini musta. Tänään jännitys oli aivan katossa, ja kaikilta oli jo moneen kertaan kyselty, että kenen kanssa kukakin menee, ja mitä päälle pantavaa kaapista löytyy. Koulussa kukaan ei malttanut opiskella, ja jännitys oli aivan huipussaan. Koulupäivän lopussa oli sellainen yhteishengen nostatus tapahtuma, jossa osa koulun joukkueista esiintyi. Näimme mm. tanssi-, laulu-, ja cheerleadingesityksiä.



Tietysti mitäpä olisi homecoming ilman paraatia, ja myös meidän maahockey joukkueemme marssi tässä paraatissa.




Tänään illalla oli tietenkin myös homecoming peli, jonka onneksi voitimme! Alku oli jännittävä, sillä vastustajajoukkue nousi aluksi johtoon, mutta nousimme ylivoimaiseen voittoon tämän jälkeen! Pelin aikana paljastettiin myös homecoming king and queen. Tunnelma oli aivan huikea! Ihmiset hurrasivat ja kannustivat oikein olan takaa. Yksikään ihminen ei ollut hiljaa, sillä olihan kyseessä viimeinen jalkapallopeli kotikentällä.





HOMECOMING PÄIVÄ:

Vihdoin koitti tanssiaispäivä, ja aloimmekin valmistautua jo kahden aikaan iltapäivällä. Menimme yhden kaverini kotiin, ja aloimme meikata, kihartaa hiuksia yms. Yllätys yllätys kiirehän siinä tuli, ja vaikka kuvittelimme, että olimme varanneet tarpeeksi aikaa totuus oli aivan toinen. Valmistautumisen jälkeen menimme ottamaan kuvia, ja ne onnistuivat todella hyvin!









Kuvaussession jälkeen vuorossa oli päivällinen ravintolassa. Söimme yllättävän nopeasti, ja meille jäi runsaasti aikaa ennen kuin tanssiaisten oli määrä alkaa. Koulun ovet aukesivat siis klo 20.00, joten menimme välissä vielä kotiin korjaamaan meikkiä yms.

Koulun juhlasali oli koristeltu hienoksi, ja DJ soitti musiikkia. Tanssiminen oli hauskaa, ja näin monia tuttuja, mutta juttelemisesta ei tullut oikein mitään. Jalkoja kyllä särki kaiken tanssimisen ja hauskanpidon jälkeen. Ilta oli mahtava, ja oli erittäin ihanaa olla osa tätä kokemusta! Ainutlaatuinen hetki ainutlaatuisessa vuodessa!

- Sanni


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Ensimmäinen kouluviikko