Pieni pala Suomea

Moikka!

Matkustamisessa olennainen asia on oppia tuntemaan uusia kulttuureja. Itse opin tietysti Yhdysvalloista paljon vuoden aikana, mutta toivon, että isäntäperheeni oppisi myös hieman Suomesta. Siksi vienkin heille tuliaisia, joita kävimme tänään ostelemassa. Vien siis mukanani pienen palan Suomea.

Tuliaiseksi ei tarvitse viedä mitään hienoa tai kallista, vaan niitä asioita, mitä haluaa Suomesta näyttää. Itse tahdon kertoa Suomesta jotain hauskaa, ja koska isäntäperheeni pitää lukemisesta vien heille humoristisen kirjan sekä tietokirjan Suomesta. Vien myös heille patalaput sekä Iittalan Kastehelmi tuikkuja. Ja tietysti ei voi unohtaa Fazerin suklaata! Tuliaisissa kannattaakin panostaa johonkin todella suomalaiseen, sekä isäntäperheen kiinnostuksen kohteisiin.



Kuvasta puuttuu vielä muutama karkkipussi esim. Mariannet.

Meitä on monesti järjestön puolesta "varoiteltu", että luultavasti tulemme pitämään jonkinlaista esitelmää Suomesta esim. koulussa. Siksi mm. valokuvien vieminen voi olla hyvä idea. Tietenkin jokainen päättää itse, mitä tahtoo viedä.



Finland in 50 stories -kirja



Kuva kirjasta Finnish Nightmares 


Toivon, että isäntäperheeni pitää näistä pienistä lahjoistani. Luultavasti he nauttivat ainakin kirjoista, mutta se selviää sitten! Jännitys vain tiivistyy, sillä jäljellä on enää 11 päivää. Nyt onneksi tuliaiset on hoidettu, joten yksi asia on taas hoidettu!


- Sanni


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Kuka, missä ja milloin?