Juhlat ja ensimmäinen peli

Moi!

Minulle järjestettiin juhlat alkaneen vaihto-oppilasvuoteni kunniaksi sunnuntaina 19.8.2018. Juhlien suurin vastuu oli alusta alkaen Rosiella ja host-äidilläni. Kiitos ja kunnia kuuluu siis heille. Tietysti itsekin auttelin sen mitä täällä ollessani enää pystyin tekemään, mutta he olivat jo ennen tänne tuloani lähettäneet kutsut yms. Tapasin monia uusia ihmisiä, jotka ovat tulossa samaan kouluun kuin minä, joten nyt en ole ainakaan ihan yksin koulussa! 



Ryhmäkuva! (osa ihmisistä puuttuu)




Juhlissa oli vieraita n. 15, ja juhlat kuluivat suurimmaksi osaksi jutellen, syöden ja Unoa pelaten. Ihmiset täällä on tosi mukavia, sekä avuliaita, ja olen saanut monta ihmistä jonka kanssa voin viettää aikaa koulussa ja sen jälkeen. 









Kiitos siis kaikille, jotka olivat juhlissani. Tosi moni oli jälleen kerran kiinnostunut Suomesta ja suomalaisista. Uhkarohkeimmat maistoivat jopa salmiakkia, ja luultavasti eivät syö sitä uudestaan. Ainoastaan yksi ihminen sanoi, että voisi syödä sitä uudemmankin kerran. 


Ensimmäinen peli! 


Maanantaina 20.8.2018 oli joukkueemme ensimmäinen peli. Oikeastaan tämä oli lähinnä harjoituspeli, jonka valmentajat saivat keskeyttää, mikäli halusivat korjata peliä. Myös tuomarit kertoivat aina selkeästi syyn, jos he vihelsivät. Pelissä tuomari myös neuvoi ihan kädestä pitäen, mitä tulee tehdä missäkin tilanteessa. Suurimmaksi osaksi saimme kuitenkin pelata ilman suurempia keskeytyksiä. Vastustajamme oli jokin tämän alueen katolinen yksityiskoulu. Meillä on siis kaksi joukkuetta, Varsity ja Junior Varsity. Itse pelasin ensimmäisen pelini Junior Varsityssä, koska tämä oli ensimmäinen pelini ikinä. Monet aivan uudet pelaajat laitetaankin tähän joukkueeseen. 


Ensimmäinen varsinainen pelimme on keskiviikkona, jossa vastassamme on jokin alueen kouluista. Maahockey on tosi hauska peli, ja me uudetkin pelaajat sisäistimme lajin nopeasti. Tämä on ehdottomasti laji, jota kannattaa kokeilla! 


- Sanni 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Kuka, missä ja milloin?