Läksiäiset

Moikka!

Pidin läksiäiset lähimmille ystävilleni eilen 5.8. Juhlat pidettiin meillä, ja olin yötä myöten koristellut taloa, sekä miettinyt ohjelmaa ja syötävää juhliin.





Tietenkin läksiäisissä oli ruokaa, koska mitä muutakaan ihminen tekisi kuin söisi. Tarjolla oli omin kätösin tehtyjä hampurilaisia ja ranskalaisia; jälkiruuaksi kaksi kakkua, sekä mokkapaloja. Tietysti myös muuta naposteltavaa illan ajaksi.


Isäni koristelema kakku. Kiitos!





Yllä olevassa kuvassa näkyy hieman talomme koristelua. Oli työn ja tuskan takana saada kaikki valmiiksi, sillä tein paljon koristeistani itse. Mutta hauskaa oli! Uskon ettei kellekkään jäänyt epäselväksi, mihin maahan olen lähdössä!

Sitten itse ohjelmaan! Mielestäni läksiäiset olivat hyvin onnistuneet, ja oli ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa. Tuntuu todella oudolta, että se oli viimeinen yhteinen kokoontuminen yhteentoista kuukauteen. En silti ajattele, että tämä on minkään loppu, vaan kaiken uuden alku! Ystävät pysyvät, eilen sain siitä osoituksen.

Tietysti otimme paljon kuvia! Ne olivat aivan ihania, ja niitä kuvia katsellessa pärjää pidemmänkin aikaa!


Cheerleaderit koossa!














It is not that diamonds are a girl's best friend, 
but it's your best friends who are your diamonds.

- Gina Barreca



Haluankin kiittää teitä. Te olette pelastukseni, ja kuuntelette aina kaikki huoleni! Te olette ne kenen vuoksi jaksan, ja te olette todella tärkeitä! Älkää ikinä unohtako sitä! Kiitos myös kaikille, joita olen tässä viime päivinä nähnyt. Meillä on ollut hauskoja keskusteluja, ja olen saanut myös tutustua muutamaan uuteen ihmiseenkin.

Tämä postaus lähenee loppuaan, kuten myös aikani Suomessa. Lupasin itselleni, etten itke paljon, kun vieraat lähtevät läksiäisistä, mutta toisin kävi. Luultavasti teidän paidat oli ihan märät kyyneleistäni, mutta ne olivat ilon kyyneleitä. Ne olivat kyyneleitä siitä, kuinka onnellinen olen saadessani olla teidän ystävä. Kiitos siis kaikille, jotka olette tehneet parista viimeisestä päivästäni unohtumattoman.



Seuraavan postauksen kirjoitankin rapakon toiselta puolelta. Tämä ei kuitenkaan ole loppu, vaan uusi alku, johon uskallan ryhtyä teidän tuella. Tämä onkin osaltaan ylistys ystäville, niille joista en ikinä päästä irti.

Pitäkää te hauska vuosi, ja kohtahan me jo nähdään!


The most beautiful things in life are not just things. They are people and places, memories and pictures. They are feelings and moments and smiles and laughter. They are friends.

- Sanni



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Kuka, missä ja milloin?