Maahockey!

Moikka!

Olen siis aloittanut maahockeyn, joka on aivan täysin uusi laji minulle! Eilen eli maanantaina 13.8 meillä oli ensimmäiset harjoitukset, jotka alkoivat 7.15 aamulla. Treenit ovat joka päivä maanantaista perjantaihin 2,5 h, sekä tietysti tulevat pelit päälle.

Kuten sanoin, tämä on minulle aivan uusi laji, jota olen pelannut vain kerran aikaisemmin Suomessa. Kokemukseni rajoittuu siis hyvin hataraan muistikuvaan yhdeltä liikuntatunnilta. Niinpä menin ensimmäisiin harjoituksiin asenteella, että kaiken voi oppia. Tytöt olivat tosi ihania, ja ottivat minut heti mukaan. Valmentajat ovat mukavia, mutta tietyissä asioissa tiukkoja. Valmentajat olivat tosi innoissaan, että tulin mukaan ja opettivat minulle joitakin perustaitoja. Opin nopeasti, ja jos nyt hetken saan olla itserakas, niin he sanoivat, että olen todella hyvä siihen nähden, mikä kokemukseni on.




Maahockeyn suojavarusteisiin kuuluu hammassuoja, säärisuojat ja suojalasit, jotka näyttävät häkiltä. Tietysti pelatessa tarvitaan myös maila ja pallo.


Harkat ovat olleet tosi kivoja, ja maanantaina tein paljon puolustajan paikkaa, joka sopi minulle hyvin. Kerrankin opin uuden lajin nopeasti, ja nautin täysillä pelaamisesta. Oli hauskaa huomata, kuinka nopeasti sain ideasta kiinni, kuinka opin syöttämään ja kuljettamaan palloa. Treenien jälkeen olen aina tosi väsynyt, koska ne ovat tietysti englanniksi, ja en tiedä mitään lajista, joten kaikki on täysin uutta. Tänään treeneissä tein enemmän hyökkääjän paikkaa.

Suosittelenkin vaihtoon lähteville ja muillekkin kokeilemaan uusia lajeja. Valmentajat tai ohjaajat (mikäli valitset kerhon) ovat ymmärtäväisiä, ja ohjeistavat mielellään. Harrastuksista saa älyttömästi kavereita, ja olen jo ollut joukkuekavereitteni kanssa syömässä, joten tästä saa helposti tekemistä päivään, koska päivät voisivat muuten käydä hieman pitkiksi, sillä kouluni alkaa vasta 4.9.


Kuva aamiaisannoksestani, jonka söin, kun olin syömässä joukkueeni kanssa.

- Sanni


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koti kolibrien kanssa

Michigan

Kuka, missä ja milloin?